Komplett Främling Betalar För Hungrig Mammas Måltid Vid Ikea

Föräldrar gör stora uppoffringar för sina barn. Vissa arbetar långa jobbiga timmar bara för att förse sina barn med ett hälsosamt hem, och vissa har flera jobb bara så att deras barn kan få en ljus framtid.

 

Vissa svälter till och med själv så att deras egna barn kan äta när de inte har nog för att ge alla mat.

 

Det var vad en på Facebook med namnet Tim påstod har bevittnat en dag medan han satt och åt på Ikea. Medan vissa föräldrar samarbetar, och till och med ser efter varandra för att se till så att deras barn har ett lyckligt hem, så var detta inte fallet för kvinnan som Tim såg väntandes i mathallen vid affärerna.

Jag sitter här på IKEA och äter en köttbulle. Okej, det är min femtonde köttbulle. Och damen i hörnet... väntar. Hon har varit här sedan innan jag kom hit. In kommer en man med en liten pojke, kanske 4 år om ens det. "Du skulle vara här en timme sedan", säger hon, lätt upprörd. "Jag är här nu och här är han." Mannen vänder sig om för att gå ut genom dörren.

Hon säger, "Kan jag låna några kronor så att jag kan köpa några köttbullar? Allt jag har räcker bara till hans lunch. "Han ser sig omkring för att se om någon tittar på. "NO!”, säger han och går ut genom dörren.

Jag ger kassören mitt betalkort. Och säger åt honom att ge henne en sallad, en stor köttbulltallrik, en smörgås och 2 skivor cheesecake på min nota. Jag säger åt honom att inte berätta för henne att det är från mig. Jag skrev en anteckning på ett kuvert med min tuschpenna som jag använder på jobbet och lägger i 2 färska 500-kronorssedlar i kuvertet.

Anteckningen lyder: Håll huvudet högt och kämpa på framåt. Du KAN. Du KOMMER DET :) "Kassören ger mig mitt betalkort och går sedan tillbaka till disken och tar matbrickan till henne.

Prenumerera På Vårt Nyhetsbrev

* indikerar krävs

Older Post Newer Post